top of page
Search

Naistenpäivä

Nyt on magiaa ilmassa! Pian on naistenpäivä ja olen siitä tosi innoissani. Tiedän tarkalleen, miten haluaisin sen viettää. Rolf, lue tämä, kiitos!

Koska yksi tärkeimmistä päivistä, oman synttärin ja äitienpäivän lisäksi, on tänä vuonna keskellä viikkoa, en odota kovin työlästä aamiaista, eikä oikeastaan brunssikaan tule kysymykseen..

Kun herään aamulla, ja nousen sängystä, löydän ruusun terälehtiä lattialla tai paremminkin kylpyvedessä. Sen jälkeen juon cappuccinon ja syön croissantin, kreikkalaisen jogurtin nautin vadelmilla ja hunajalla. Taustalla soi pehmeä ääninen Melody Gardot. Kun kertoo toiveistaan selkeästi, ne saattavat jopa toteutua! ❤



Nautinnollista naistenpäivää kaikille! Osoitetaan kunnioitusta toisillemme puhumalla kauniisti ja näyttämällä tunteita, mutta muistetaan tehdä se vuoden jokaisena päivänä. Voisin tänä vuonna muista minulle tärkeitä naisia, leipomalla pieniä kakkuja. Tarvitset: 4 dl jauhoja 1 tl kanelia 1 tl leivinjauhetta 250 g voita sulatettuna 1 dl ruokosokeria 1 dl vaahterasiirappia 2 kananmunaa 2 omenaa kuorittuna ja raastettuna Koristeeksi: 1 tl kanelia 30 g sokeria 1. Lämmitä uuni 180 C Sekoita jauhot ja kaneli keskenään. Lisää sulatettu voi, ruokosokeria, vaahterasiirappi, kananmunat ja omenaraaste. Sekoita hyvin.

2. Voitele ja jauhota kakkuvuoat. Paistaa kakut uunissa 20-25 min. tai kunnes ovat kypsiä.(voit kokeilla tikun kanssa. Kakku on kypsä kun tikussa ei ole taikina) Anna jäähtyä muutaman minuutin ennen kumoamista. 3. Sekoita kaneli ja sokeri keskenään ja ripottele lämpimien kakkujen päälle.

Ihania pikkusia kakkuja saat tehty helposti tällä vuoalla.

Ole lempeä itsellesi ja muista juhlia aina kun siihen on mahdollisuus!

Buona festa della donna!


Abbracci,

Cristina

bottom of page